mandag 21. januar 2013

Gulvlampe i stua...


Ny lampe i stua! 

Denne lampen ble kjøpt for julegavepenger og er fra Bohus! Den er stor, og buer over sofaen og sofabordet. Veldig fornøyde:) Her trengtes det virkelig lys på kveldene! 
Nå står et nytt sofabord og vetrineskap på ønskelisten (+male en vegg i en gråfarge, + nytt gulv, + litt mer bilder på veggene, hehe, alltid noe man ønsker seg, hihi). Selv om ikke alt går i oppfyllelse med det første, så er det jo lov å drømme litt imens...


Mandag og ny uke! Om 6 uker er permisjonen med lillebror over, og gjett om de siste ukene skal nytes!!

4 kommentarer:

 1. Så utrulig flotte lampe,kjempefine:)ein har alltid masse ønsker og kjekkt visst ein kan få noken av dei oppfylt:)mitt største ønske er å få dobbelt så stor plass men det var dei pengene...

  Fin ny veke til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Kjempe fin!
  Nydelig bilde på veggen også :)
  God tirsdag :) klem!

  SvarSlett
 3. Kjempe fin lampe, er så koselig med lamper. Her hos oss er det bare spotter så jeg ønsker meg noen små lamper:) Ja nyt de siste ukene. syntes ukene går så alt for fort, bare korte 6 måneder så skal jeg ut i jobb igjen:) Fin ny uke til dere:)
  klem mari

  SvarSlett
 4. Hei! Så fin lampe! Gir den godt lys på kveldene? Kan det være denne: http://www.bohus.no/belysning/lamper/gulvlamper/frank-gulvlampe/? Har så lyst på en ny lampe i stuen som gir godt med lys og ser fin ut ;-) DIn var veldig fin!

  SvarSlett