lørdag 15. september 2012

I gangen...


...har vi en benk med kurver. Utrolig greit å kunne sette seg ned når en skal kle på to barn og ta på sko! Kurvene under oppbevarer vi div ullklær, fleece, votter og sjerf.


Siden det eneste dagslyset som kommer inn er fra vinduet i gatedøren har jeg prøvd å innrede med lyse farger og tekstiler.
Gangen har alltid vært en utfordring, den er smal og liten, og har seks dører som fører til soverom, bad og vaskerom. Så noe garderobeskap har vi ikke fått plass til her..

 I mangel på passende skohylle har jeg tatt i bruk en gammel trekasse.

 

Dette bildet er tatt for en stund siden, men slik ser gangen ut når man kommer innover. Trappen er malt hvit og trinnene i en gråfarge. Nattbordet er flyttet inn på lillebror sitt rom og kurvstolen opp i stuen. Her i kroken oppbevarer vi vognen for tiden, men vi skal prøve å lage til en liten datakrok her, så vi kan begynne å innrede lillebror sitt rom. ( Der står nemlig dataen nå ++++ mye mer!!)

Slik så det ut da vi flyttet inn:


Gulaktig farge på veggene, fine hvite trinn. Men du så mye mer praktisk med gråe:)

Rekkehuset vårt er fra begynnelsen på 90-tallet. Da vi overtok var det lite som var blitt gjort her, litt malearbeid. Vi har tatt litt og litt, og har mye igjen på listen over ting som ønskes å pusse opp. Men det var de pengene da, og tid til å gjøre alt! 

Fin lørdag til alle! 

Her jobber mannen 12-timers skift, så jeg er hjemme m begge guttene mine:)


4 kommentarer:

 1. Det er en veldig fin benk, hvor har du kjøpt den?

  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg har også en benk i gangen med kurver under og det er veldig praktisk.
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Så fint du har gjort det med oppbevaring og alt,gode oppbevaringsmuligheter er viktig men ser at me har store utfordringer med plass særlig når vinterklær og sko skal fram.
  Ei nydelig helg til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Heia :)
  Lurte bare på hvor du hadde kjøpt den benken du har i gangen? Med kurvene? Var kjempe fin :)

  SvarSlett