torsdag 5. juli 2012

Snart bursdag...

Jeg har snart bursdag og da er det vel lov å ønske seg noe fint!!
 Skål fra Tine K, Omaggio vase, kopper fra Mano (lyst på både dus rosa, turkis og lilla), kanne fra Mano, kopp med bokstaven H og bilde fra Hagedornhagen.

Fin fine ting:) 

Listen kunne vært lenger, mye mer.. Som en ny fin veske, et serveringsbrett med håndtak og kanter, klær, øredobber, ja, det meste;) hihi..

Ønsker alle en flott dag! Her skinner solen og det er nydelig temperatur:)

6 kommentarer:

 1. Så flotte ønsker,håper du får mange av dei oppfylt:))
  God klem:)

  SvarSlett
 2. Jeg kunne tenke meg noen Manokopper, de er så skjønne!

  SvarSlett
 3. Jeg kunne ønske meg det samme:) Jeg har bursdag den 13ende:)
  Ang rammen på bildene mine: Det er RIBBA fra Ikea og de er med plastglass, har egentlig ikke tenkt over at det er noe feil med det. Tror slike store rammer blir for tunge med vanlig glass derfor lager de med plastglass(?) Jeg er ivertfall velidig fornøyd med mine. Så gøy du også har kjøpt slik fantastisk bilde, gleder meg til å se det hos deg:)
  Ønsker deg en fin sommer, jeg har tatt ferie fra idag og imorgen reiser vi til Spania, litt rart å skulle reise rett etter man har tatt ferie, men da får man ivertfall feriefølelse. For det været som er nå får jeg ivertfall ikke noe sommerfølelse:) Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 4. ❤ midt i blinken for oss som skal kjøpe bursdagsgave til deg snart med eit sånt blogginnlegg. MEN kor henne på Askøy får en kjøpt desse tinga? har aldri sett det i handelen, bortsett fra bokstav koppane. ha en fin kveld vidare Hilde. snakkes i morgen. Silje Kristin.

  SvarSlett
 5. Fin fine ønsker ! Har flere av de på min ønskeliste også:)
  God helg til deg!

  SvarSlett
 6. BlueHost is ultimately one of the best web-hosting provider for any hosting services you might require.

  SvarSlett