søndag 22. mai 2011

Messing...


Tidlig her i vår kjøpte jeg en 5-armet messing lysestake.
Nå tenkte jeg å få den spray lakket. Men problemet er, hvilken farge jeg skal velge..? Hvit, svart eller en helt annen farge...? Eller som den er? Hmmmm...

Tips og linker fra andre som har malt sine lysestaker mottas med takk!!
Mannen er reist på kurs til Sverige med jobben og blir vekke en uke, Så jeg er gressenke, og må ha noe å putle på med om kveldene... (utenom alt papirarbeidet fra jobb som må gjøres..:-P)


Fin søndagskveld til alle som titter innom!!

5 kommentarer:

 1. Lakket min trearmede lysestake, som faktisk ser ganske lik ut som din, tidligere i dag. I hvit. Trur det blir ganske bra!!! Nå står den til tørk og må nok lakke en runde til. Ganske mange kriker og kroker som må dekkes!

  SvarSlett
 2. Grå kanskje? Eller så så jeg et sted noen som hadde brukt kalkmaling på ting, det ble veldig fint, men vet ikke om det går på messing da.. jeg har så lite kunnskap om sånt desverre. Men det blir helt sikkert fint uansett hva du bestemmer deg for:)

  klem Jennifer

  SvarSlett
 3. Stemmer for hvitt eller sølv, jeg :) Null erfaring, dessverre!

  SvarSlett
 4. Dette har jeg aldri gjort selv. men jeg har sett en som var spraylakket knallgrønn, og det var tøft!! hvitt/svart er jo mer "stuerent" da - da er du safe liksom :) Lykke til :)

  SvarSlett
 5. Jeg har sett noen som har sprayet med zinkspray. Hvis du liker pastellfarger, har jeg også sett det og det er lekkert! Bare å spraye i vei. Hvis du har Biltema i nærheten så er det rimelig spraylakk der ;)
  Lykke til !
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett