onsdag 3. november 2010

Kirsebær ostedessertkake...

 

Det ble litt dårlig med bilder av maten fra klubb igår, men denne deilige ostekaken vil jeg dele oppskriften på. Den smaker bare nyyydelig! 

Bunn:
* 1/2 pakke digestive kjeks                       
* 4 ss smeltet smør   
Knuses&blandes, og has i en smurt ildfast paiform med høye kanter. 
Steikes på 200 grader i 5 min   
Avkjøles

* Fordel en boks valnøtter på toppen.

Fyll:
* 1 pk kremføte stivpiskes
* 1 pk kremost naturell - romtemperert. Tas i kremen
* 150 gr melis - røres tilslutt i kremblandingen for hånd

Kaken settes kaldt dagen før servering eller fryses ned.
Hell over 1 pk kirsebær kompott rett før servering.
Dersom kaken er fryst, tines den veldig raskt! så den kan tas opp 15-30min før den skal spises.

Velbekomne!

 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar